Pärnulannade elu pärast naistevahetust on tore

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ele tndis end naistevahetuse saates nagu puhkusel olles.
Ele tndis end naistevahetuse saates nagu puhkusel olles. Foto: Raivo Lugima / TV3

Kolmapäeval jõuab TV3 ekraanile tänavuse “Naistevahetuse” järelsaade “Elu pärast naistevahetust”, milles osalenud pärnumaalased peavad saadet heaks kogemuseks.

Läinud hooaja “Naistevahetuses” osalesid Pärnumaalt 32aastane üksik viie lapse ema Adelina Lavassaarest ja 26aastane kolme lapse ema Ele Kilksa külast.

Sai uue korteri

Saates anti perevahetajatele elu parendamiseks 15 000 krooni, mille sai ära kulutada võõrasse peresse kolinud naine.

Adelina märkis, et saade läks tema jaoks küll täiega asja ette.

“Saate rahaga sain lahti üürivõlast ja tänu saatele sain vallalt uue, kolmetoalise korteri,” meenutas naine. “Vanas korteris tekkis hallitus ja sellepärast käisin vallalt uut korterit palumas. Korter on kahjuks vanas majas, kus pole vähemalt 50 aastat remonti tehtud. Nüüd olen detsembrist saadik remontinud ja kuu alguses sain lõpuks elektri sisse. Õnneks aitas vald uue põranda, kanalisatsiooni ja veetorustikuga.”

Adelina jutu järgi on tal naistevahetuse saatest ainult head mälestused.

“Oleme lastega arutanud, et kahetseda pole küll midagi,” sõnas naine. “Meie elu on paremaks läinud. Ainult uus kodu on vaja veel korda teha.”

Pärast saadet hakkas Adelina suhtlema rohkem oma väiksemate laste isaga, kuid suureks armastuseks Adelina seda suhet ei nimeta. “Vahepeal käisime tihedamalt läbi, aga nüüd on tekkinud jälle erimeelsused,” nentis naine.

Oma naine on parim

Teise pärnumaalasena naistevahetuse saates osalenud Ele jaoks ei muutnud saade suurt midagi.

“Mees sai aru, et oma naine on ikka kõige parem,” kirjeldas Ele saate salvestuse ajal tekkinud olukorda. “Proovis ära, kuidas on teise naisega ja peab nüüd oma naist parimaks. Muud ei ole minu elus suurt midagi muutunud.”

Ele teatel sai ta saates osalemisest positiivsed elamused.

“Pereisa ja laps, kelle juures olin, olid väga toredad ja minule oli oma kolme lapse kõrvalt ühe lapsega olemine nagu puhkus,” märkis naine.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel on tõsielusarja “Naistevahetus” viimase hooaja tegelased elanud pärast saadet väga erinevat elu, osa üpris värvikat.

“Elu pärast naistevahetust” näitab, et sarjas osalemine on olnud mitme paari jaoks nende suhte proovikiviks. Mõnele on avalikkuse ette jõudmine kaasa toonud lahutuse, mõnele jällegi täiesti uue hingamise ja pannud ema-isa teineteisesse taas armuma. Ühel paaril on lausa pisipere uudiseid.

Leidub aga vahetus, kes ei saa siiani kohe kuidagi erimeelsustest üle ja sõda kestab kaamerate ees järelsaateski.

“Samal ajal on siiski valdav tõdemus, et sari oli kõigile põnev vaheldus, mis kiskus välja argirutiinist, pani oma elule hoopis värskema pilguga vaatama ja ehk koguni seniseid väärtushinnanguid muutma,” rääkis Adermann.

“Elu pärast naistevahetust” näeb TV3 ekraanil sel ja järgmisel kolmapäeval algusega kell 20. Pärnumaalased Adelina ja Ele on esimeses saates.

Käimas on juba registreerimine sarja “Naistevahetus” uue hooaja saadetesse. Saates osaleda soovijaid saavad täita ankeedi TV3 kodulehel naistevahetus.tv3.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles