«Mis? Kus? Millal?» esimene poolfinaal juba laupäeval ja isegi Ergmal on närv sees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?». Riigikogu liikme Andrei Korobeiniku võistkond, kuhu kuuluvad Riigikogu esimees Ene Ergma, uuriv ajakirjanik Janar Filippov, meelelahutaja Arlet Palmiste, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloog Boris Gabovitš
«Mis? Kus? Millal?». Riigikogu liikme Andrei Korobeiniku võistkond, kuhu kuuluvad Riigikogu esimees Ene Ergma, uuriv ajakirjanik Janar Filippov, meelelahutaja Arlet Palmiste, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloog Boris Gabovitš Foto: Kanal 2

Homme, laupäeval kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile «Mis? Kus? Millal?» esimene poolfinaal, kus televaatajate küsimustele vastab Andrei Korobeiniku võistkond.

«Kindlasti on närv natuke sees,» tunnistab Korobeiniku tiimi kuuluv Riigikogu esimees Ene Ergma tähtsa mängu eel.

«Mis? Kus? Millal?» sügishooaja poolfinaali jõudsid Andrei Korobeiniku ja Hannes Rummi võistkonnad. Kumb neist teeb poolfinaalis parema tulemuse, see võidab turniiri ja läheb edasi superfinaali.

Esimeses poolfinaalis mängib Riigikogu liikme Andrei Korobeiniku võistkond, kuhu kuuluvad Riigikogu esimees Ene Ergma, uuriv ajakirjanik Janar Filippov, meelelahutaja Arlet Palmiste, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloog Boris Gabovitš.

Eelvoorus võitis Korobeiniku võistkond televaatajaid 6:2.

«Eelvoor ei olnud siiski sugugi lihtne, aga loodame, et saame ka poolfinaalis televaatajatega hakkama,» räägib võistkonna kapten Andrei Korobeinik enne mängu.

Poolfinaalides ja superfinaalis esitavad mängijatele oma mälumängu-küsimuse ka konkurentsist välja langenud võistkondade kaptenid Jaan Allik, Igor Habal ja Tiit Naarits.

«Mis? Kus? Millal?» põnev poolfinaal on Kanal 2s homme, laupäeval kell 22.00, kohe pärast «Ärapanijat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles