Krossisõitjad avavad hooaja Järva-Jaanis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Mand

Esimese maakonna kevadsuvise krossivõitlusena sõidetakse laupäeval Järva-Jaanis Eesti karikavõistluste teise etapina kross «Jaani kevad 2010».


Võistluste stardi-finiši vanem Margus Peldes ütles, et oodata on kuni 130 võistlejat. Esimene start on kell 11.30, sõitmas näeb kuut masinaklassi (50cc, 65cc, 85cc, MX2, MX1 ja KV).

Peldes ennustas, et võistlus tuleb põnev, sest mitu suurfavoriiti on samal ajal Läti meistrivõistlustel ja poodiumikohale võivad tõusta üllatajad. «Külgvankitega on osa võtmas ka kaks Soome ekipaaži, samuti on kaks Läti sportlast pannud end kirja MX2 klassi,» lausus ta. «Auhinnatseremooniast on lubanud osa võtta ka Aigar Leok, kes vigastuse tõttu on pealtvaataja.»

Motokrossi korraldab Jaani motoklubi. Pileti maksab 25. krooni. Pealtvaatajatele on kohapeal toitlustus, pileti ostnute vahel loositakse auhindu. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles