Maikuu Playboy kaante vahel on kõvad mehed ja tulised naised!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maikuu Playboy esikaant kaunistab Mari Metsallik - näkk keset loodust
Maikuu Playboy esikaant kaunistab Mari Metsallik - näkk keset loodust Foto: Playboy

Poelettidele on jõudnud värske maikuu Playboy, mille esikaant kaunistab Mari Metsallik - näkk keset loodust, kelle pildiseeria sobib just tänasesse suveootusest pakatavasse aega.
 

Seekordse numbri fookus on suunatud väga kõvade meeste ja eriti tuliste naiste suunas!

Usutluses räägitakse MMA (sportlik vabavõitlus) liidritega Eestis. Jorgen Matsi ja Henri Hiiemäe pajatavad, mis on sportlik vabavõitlus ja milline maailm keerleb selle ümber ja sees.
 

Intervjuu annab seriaalitäht ookeani tagant Matthew Fox, kelle elus ja töös on palju intrigeerivat ja põnevat! PLAYBOY esitab 20 küsimust raadiokunn Raul Saaremetsale. Lavatäht Uku Suviste räägib naistest.

 

Playboy käis ka Šveitsis Davosis vaatamas, kuidas Red Bull on murdmaasuusatajatele loonud hullumeelse võistluse - Red Bull Nordix. Samuti saab lugeda mehest, kes kavatseb juba lähinädalail kosmosest alla hüpata- Felix Baumgartner- stratosfäärikuningas!
 

Värske Playboy kaante vahelt leiab muudki mehist ja tulist: vinged autod, spordiuudised ning palju kauneid naisi eevaülikondades!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles