Thirty Seconds To Mars ilmutas dokfilmi «Artifact», mis paljastab muusikatööstuse räpase külje

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thirty Seconds to Mars
Thirty Seconds to Mars Foto: SCANPIX

Täna, 3. detsembril avaldas praeguse hetke maailma üks kuumimaid rockbände Thirty Seconds To Mars iTunesi keskkonnas dokumentaalfilmi «Artifact». Film võitis möödunud aastal maineka Toronto filmifestivali auhinna.

Dokumentaalfilm «Artifact» kõneleb ausalt ja karmilt tänapäeva muusikaäri telgitagustest. Film näitab kuidas näitleja ja laulja Jared Leto (filmid «Requiem for a Dream», «Dallas Buyers Club» jpt) ning tema bänd Thirty Seconds to Mars võitlevad järeleandmatult kohtuasjas plaadifirmaga Virgin/EMI.

Samuti näitab film bändi viimase albumi «This Is War» loomeprotsessi. «Artifact» esilinastus 14. septembril 2012 Toronto filmifestivalil ja võitis seal auhinna BlackBerry People's Choice Documentary Award.

Hetkel üks maailma edukamaid rockbände esineb 20. märtsil Saku Suurhallis. Tuntud Hollywoodi näitleja Jared Leto eestvedamisel tegutsev bänd on müünud  maailmas rohkem kui kümme miljonit albumit ning bändi varamusse kuuluvad muuhulgas hitid «Closer To The Edge», «The Kill», «A Beautiful Lie» ja «From Yesterday». Piletid Thirty Seconds To Marsi kontserdile hinnaga alates 29 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Filmi on võimalik osta iTunesist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles