Hea lugeja, kandideeri uue Buddha-filmi peaossa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India režissöör Ashutosh Gowarikar
India režissöör Ashutosh Gowarikar Foto: SCANPIX

Nagu teada, veereb reinkarnatsiooni ehk uuestisünni ratas ettearvamatut teed pidi, mistõttu on mõistetav India režissööri Ashutosh Gowarikari plaan leida oma uude Buddha-filmi täiesti uus nägu. Onlain-castingul saab osaleda ükskõik kes vanuses 20-35 aastat.

Bollywoodi «äss-režissöör» soovib näha oma uues filmis täiesti uut nägu, sest Prints Siddhartha ehk Buddha osatäitja ei tohiks olla mõjutatud staari-imagost, kirjutab veebikülg bollywoodmantra.com. See-tõttu jäävad filmi peaosast kõrvale Bollywoodi superstaarid Shahrukh Khan, Hrithik Roshan, Aaamir Khan ja Abhishek Bachchan, kellega režissöör on seni edukat koostööd teinud.

 

Filmi operaatoriks tuleb Hollywoodi tippmees Karl Walter Lindenlaub, kelle töödest tasub mainida «Iseseisvuspäeva» ja «Narnia kroonikaid».

 

Seega, kuni 15. maini saab igaüks, sõltumata rahvuslikust päritolust ja soost (siiski vanusepiirang 20-35) saata oma pildid, video ja eluloo aadressile buddha-movie.com.

 

 

Konkurents, tõsi küll, on päris karm, sest seni on inglise keeles valmiva filmi peaosa saamiseks soovi avaldanud üle 6000 inimese.

Gowarikari suurim edu rahvusvahelisel areenil on seotud filmiga «Lagaan», mis pävis 2001. aastal Oscari nominatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles