Ott Lepland pärast näosaadet: minu jaoks oligi primaarne see, et Tõnis Mägile meeldis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Lepland kehastas eilses «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis Tõnis Mägi ja esitas lugu «Koit», mis tõi paljudele eestlastele pisara silma. Siiski ei piisanud sellest, et saadet võita ning võidukroon läks sel hooajal Koit Toomele.

Koidu võidust näosaate finaalis arvab Ott, et otsustav oli ka üllatusmoment: «Mind vokaalses mõttes ehk oli Tõnis Mägina lihtsam ette kujutada kui Koitu Bocellina. Ilmselt seal oli see üllatusmoment.»

Ott rääkis hommikul enne näosaadet Tõnis Mägiga ka ise ja vanameister soovitas Otil laulda hingest ning emotsioonide ajel.

«Täna läksingi lavale laulma ja inimestele sõnumit edastama ning andsin endast kõik. Ega alati ei peagi ju võitma ja viimased neli aastat on mul telesaadetes väga hästi läinud.»

Kui võidukarikas on päris palju olnud viimastel aastatel Oti käes, siis vahelduseks arvab ta, et on hea, kui nüüd on ka keegi teine esikohal: «Minu jaoks oligi primaarne see, et Tõnis Mägile meeldis.»

Vaata videost, mida Ott Lepland veel oma tegemistest ja lähitulevikust räägib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles