Kairit Tuhkanen hakkab saates «Toidureporter» vaatajatele isu tekitama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen
Kairit Tuhkanen Foto: promo

Täna, 11. detsembril jõuab Kanal 11 ekraanile meelelahutuslik toidu-uudistesaade «Toidureporter». Kairit Tuhkaneni juhitud meeleolukas saade on eetris iga kuu teisel kolmapäeval kell 20.

Saatejuht Kairit Tuhkaneni sõnul on «Toidureporter» tempokas rütmis kulgev meelelahutuslik koguperesaade, kus teemad on kõnetavad, jutud mõistetavad ja oma ala professionaalide nõuanded praktilised ning teostatavad.

Uus meeleolukas saade edastab tähtsamaid uudiseid toiduvaldkonnast, vürtsitades fakte maitsekate persoonide ja praktiliste soovitustega.

Esimeses saates tutvustatakse uusi toidukauplusi, vaadatakse kuidas valmib juust ning milliseid põnevaid lauakaunistusi sellest valmistada saab.

Eesti tunnustatud kokad Indrek Kivisalu ja Enn Tobreluts küpsetavad rohkete soovituste saatel jõulutoitu. Lisaks külastatakse vahvaid söögikohti, jagatakse kingiideid ja käima läheb kokteilikool.

«Saatejuhina annan ka mina televaatajatele ühe sõbraliku soovituse: varuge saate alguseks käeulatusse mõnus suupistevalik, sest isutekitajaid on ekraanile tulemas rohkem, kui üks!» lisab Tuhkanen.

Iga «Toidureporteri» käigus esitatakse vaatajamängu küsimus, millele vastates on võimalik võita 100€  väärtuses auhind.

«Toidureporter» on Kanal 11s iga kuu teisel kolmapäeval kell 20 ja kordusena Kanal 12s neljapäeval kell 20:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles