Jamie Oliver palkab oma uude restorani 100 töötajat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: SCANPIX

Briti kuulus telekokk Jamie Oliver avab järgmisel aastal Austraalias Adelaide`is uues restorani ja tal on plaanis sinna palgata 100 töötajat.

Jamie Oliveri Austraalia esindaja Karen Westfieldi sõnul on tegemist Itaalia restoraniga ning ta kinnitas suure hulga inimeste palkamist, edastab news.com.au.

Uus restoran rajatakse Adelaide`i ajaloolisesse Westpac panga hoonesse aadressil No. 2 King William Street.

Jamie Oliver on koos oma itaallasest äripartneri Gennaro Contaldoga varem avanud restorane Sydneys, perthis, Canberras ja Brisbane`is.

«Kutsume kandideerima kõiki, kes uues restoranis töötamisest huvitatud on. Nõudmisteks on kirg ja huvi kokkamise ning hea teeninduse vastu. Kuna Jamiel on rstorane üle maailma, siis saab ka reisida ning teistes paikades õppimas käia,» lisas Westfield.

Esindaja sõnul palgatakse eelkõige Adelaide´ist pärit inimesi. Samuti kasutatakse toitude valmistamisel palju kohalikku toorainet.

«Adelaide`i rajatav restoran tuleb erinev teistest Jamie Austraalia restoranidest. Seal saab väga kõrgeklassilise kogemuse,» lisas esindaja.

Jamie Oliver on maailmas kuulsust kogunud ka oma menukate kokasaadetega, kus ta õpetab, kuidas lühikese ajaga saada maitsvad road.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles