Sepp ja Avandi armastavad kantrit

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval Kuku klubis toimunud DVD «Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010» esitlusel tunnistasid peakangelased Märt Avandi ja Ott Sepp, et nende lemmiklugu sellest kompotist on grupi Mad Cow Disease kantriballaad «Cows ja Horses».

Esitlusel pandi Sepa/Avandi lugudest karaokeversiooni laulma  tähed, kellest mitmed omal nahal eurolava prožektorite kuumust tundnud. Nende hulgas olid Tanel Padar, Silvi Vrait, Robin Juhkental, Peeter Oja, Artur Talvik jt.

«Meile meeldis kõige rohkem Silvi Vrait (kes esines punklooga «Allkäinud ühiskond»), teatasid Sepp ja Avandi nagu ühemunarakukaksikud. «Ja talle on kõva konkurent Ines (esitas poistebändi Lovely Boyz loo «Broken Heart» - toim). Silvi oli positiivne üllataja.»

«Aga Peeter Oja (esitas naisduo Harmoonia laulu «Ei täi» - toim) tegi eriti andetult. Nagu ta kõike andetult teeb, » kritiseerisid Sepp ja Avandi. «Aga meile meeldis kõige rohkem Mad Cow Disease’i «Cows ja Horses». See on lihtsalt niivõrd hea ja üllatuslikult sügav.»

Kõikide nende lugude autor, ansamblitest Ans. Andur ja Köök tuntud Madis Aesma on teist meelt. «Ega see raske ei olnud, aga suhteliselt lõbus oli sellist europaroodiat teha. Kohati oli keeruline ka, sest ega ma kõigis nendes stiilides nii kodus ei ole,» ütles Aesma. «Pidi pingutama, et ei läheks liiga diibiks või keeruliseks, žanri piiridest välja.»

«Märdi ja Oti võimetes olin ma lugusid kirjutades muidugi täiesti veendunud, aga silmast silma kohtasin ma neid alles 20 minutit tagasi ( st neljapäeval kl 16.00). Minu enda meelest tuli mul see pungilugu kõige paremini välja. Aga täna ma kõiki karaoke-esinejaid ei näinudki, ma olin tööl. Ines oli täitsa hea.»

Kahjuks jäi Madisel nägemata-kuulmata see, kuidas Silvi Vrait laulis punklugu «Allakäinud ühiskond», mida autor ka ise selle üllitise parimaks palaks peab. «Minu jaoks on ülikõva kompliment see, e Silvi Vrait minu tehtud lugu laulis,» rõõmustas muusik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles