Staardiskor Kerdo Mölder lällas Hiiumaa praamil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: o

Elu24ga võtsid ühendust kaks Hiiumaa näitsikut ning pajatasid loo, kuidas meie staardiskor ja Kannu Kõrtsi programmijuht, Kerdo Mölder nende sõidulusti Heltermaa – Rohuküla laevareisil ära rikkus.

Jaana: Sõitsime sõbrannadega eile päeval praamiga Hiiumaalt mandrile ja meiega ühele paadile sattus ka see staardiskorist Kannu Kõrtsi promootor ja Respekti laulja ka vist, Kerdo Mölder, kes muidugi, oi jumal, korraldas mõnusa vaatemängu.

Leelo: Mees oli silmnähtavalt purupurjus ja me kahtlustame sõbrannadega ka, et kanepit tõmmanud, sest ta hirnus alalõpmata kõva häälega ning ei saanud pidama.

Jaana: Tüüp lällas mööda praami, valged püksid jumala sitased, ülakeha paljas ning hoidis romantiliselt mingilt kutilt veel ümbert kinni. Baarileti ääres, endale alkot juurde ostes, prantsatas mees kogu oma pikkuses pikali maha. See oli jube kole, kuid samas ka jube naljaks vaatepilt. 

Leelo: Sõbrad lohistasid ta siis lõpuks välja pardale, kus ta pikali maas Jägerit sõbraga edasi jõi. Tüüp karjus veel midagi Saagimi kohta, aga mida täpsemalt, see läks kõrvust mööda.

Aga algul praamile tulles tiris ta autost veel mingit kutti välja mille peale too tuli Kerdole kallale. Naera ribadeks!

Jaana: Kahju, sest kuulasin just hiljuti Respekti  viimast laulu, Üksinda, mis on ju tegelikult nii ilus laul ja räägib lastekodu lapsest... Nii kahju, kui selline inimene lällab nii  maani täis avalikus kohas... Kus on tema artisti  eetika?

Elu24 uuris ka Kerdolt, kas kahe Hiiumaa tütarlapse jutt vastab tõele ning mis mehega juhtunud on, et kangema kraamiga piiri pidada ei oska.

Kerdo: Kas lihtsalt lõbusat meeleolu tõlgendatakse nii... Tegu on meie arvates laimuga! Meie, kes me seal laeva peal viibisime, olime lõbusas meeleolus küll, kuid purupurjus kindlasti mitte, sest viisin samal õhtul läbi üritust, kus viibis umbes sadakond inimest.

Ma ei oleks ju saanud seda purjus peaga teha! Laev jõudis ju 18:00 maismaale... Või olen ma siis
üliinimene?!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles