Galerii: Depeche Mode Helsingis

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval esines Helsingis juba viiendat korda inglise elektroonilise muusika ansambel Depeche Mode. Bänd saabus meie põhjanaabrite pealinna juba laupäeva õhtul ning nautis vaba aega ilma tülikate fännideta.

Teie oli olukord aga bändi esinemispäeval, kui juba lõunaks kogunes hotell Kämpi ette pea viiskümmend fänni,kes ootasid kohtumist oma iidolitega. Kuid paljude pettumuseks lahkusid  ansambli liikmed oma ööbimispaigast vahetult enne kontserdi algust.

Esimesena väljus hotellist klahvpillimängija Andrew Flecher ning hiljem järgnes talle Peter Gordeno, kellel ainsana jagus aega fännidele autogrammide kribimiseks. Kitarrist Martin Lee Gore ja trummar Christian Eigner kõndisid lihtsalt külmalt ja ükskõikselt oma austajatest mööda.

Kella kuue paiku õhtul lahkus viimasena hotellist bändi liider, laulja Dave Gahan, kes kiirel sammul,  pilkugi vasakule või paremale heitmata, teda ootavasse autosse istus.

Kuid seoses kontserdiga üllatasid Depeche Mode mehed oma fänne veelgi. Nimelt alustasid nad oma esinemisega pea tund aega varem, kui algselt oli väljakuulutatud. Nimelt kella 21.00 asemel astus Dave Gahan lavale hoopis kell 20.06. Teda võttis rõõmuhõisetega vastu üle 10 000 kontserdikülastaja.

Peale menukat esinemist sõitsid bändiliikmed mustade Mercedestega otse lennujaama, kus neid ootas eralennuk.

Nüüd on Depeche Mode talvepuhkusel ning bänd jätkab oma tuuritamist alates 15.jaanuarist Barcelonas. Eestlastel on võimalik nende kontserti nautida aga lõunanaabrite pealinnas Riias 2. märtsil 2014.aastal.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles