«Unelmate pulma» Liisa ja Dima valmistuvad tütre sünniks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Unelmate pulm" finaalsaade 1.mail 2008
"Unelmate pulm" finaalsaade 1.mail 2008 Foto: elu24.ee

Maikuus saate «Unelmate pulm» võitnud ja kolmepäevased pulmad maha pidanud Liisa (19) ja Dmitri (30) Langi valmistuvad õhinaga lapse sünniks.



Liisa jutustas Elu24.ee’le, et on juba pikemat aega puhkusel ning tegeleb uue korteri sisustamisega.

Tulevase ilmakodaniku toas niipea remonti ei tehta. «Eks ta elab alguses meie toas,» arvas Liisa ning lisas rõõmsalt: «Muide, meil sünnib tüdruk!». Ka nimi on juba välja mõeldud, kuid seda ta veel ei ütle.

Tüdrukutirts peaks ennustuste kohaselt sündima 20. septembril, täpselt Liisa enda sünnipäeval.

Esimeste abielukuude kohta kommenteeris noorik, et kõik on läinud superhästi. Beebiuudis saadi teada samal ajal, kui selgus ka saate finaali pääsemine. «Kaks head uudist korraga!» sõnas Liisa tookord Elu 24.ee’le ning kummutas väite, nagu oleks otsus abielluda sündinud lapse pärast.

Liisa ja Dima võitsid Kanal 2 saate «Unelmate pulm» 8 520 vaataja poolthäälega. Teise koha said Ardo Kaljuvee ja Kairi Kask. Kolmandaks jäid Evelyn Mäeorg ja Maido Parv, kelle pulmad peaksid toimuma lähinädalatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles