Anu Saagim ajas Kristine endast välja: sa oled rongist maha jäänud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristine
Kristine Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» visati modellihakatised meelelahutusmeedia tormituutlesse, sest improviseeritud pressikonverentsil tuli neil hakkama saada bravuurika Anu Saagimiga.

Anu näitas end oma kurikuulsaimast küljest ning lajatas küsimusi, mis panid vastajaid punastama, tekitasid pahameelt ning ajasid Kristine täielikult endast välja.

Anu: «Kristine, sa oled liiga vana ja sa tead seda. Midagi pole öelda. Ma isegi arvasin, et sa võid olla 25, aga sa paistadki välja 26-27 ja selle saate jaoks oled sa minu arvates rongist maha jäänud.»

Kristine: «Seda pole tore kuulda...»

Anu: «Aga sa oled ju vana.»

Kristine: «Jah, aga milleks selline kriitika, et ma olen liiga vana...»

Anu: «Kuid see on modellivõistlus, mitte lihtsalt show ja lõbu. Ma isegi ei vabanda, sest sa pead teadma, kuhu oled tulnud. 27-aastane! Sinust ei saa iial tippmodelli.»

Kristine: «Ma mõistan täielikult.»

Anu: «Siis tõuse püsti ja mine koju. Sa ei võida iial seda saadet.»

Kristine ei kavatsenud siiski saatest lahkuda, sest ta hindab väga sellest saadud kogemust. Kohtunike ees teatas Kristine, et teda ei huvita, mida üks «rumal naine arvab». Kohtunik Liisi Eesmaa soovitaski teinekord vastu hakata ja näiteks küsida: «Kui vana sa ise oled?»

Saagim tegi Kairile omapärase komplimendi: «Kairi, ma armastan sind! Mulle meeldivad sellised vastikud, ilged, pisikesed, rohelised elukad. Sina oled täna võidumees. Sa näed nagu poiss välja, nii et sinu kohta võib vabalt öelda võidumees.»

Sandra kohta arvas ta: «Sandra, sina näed välja nagu maakas veel. Võta ennast kokku. Ma ei pane sind tähele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles