Korteri seinast leiti mehe muumia

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva korteri seinast leiti muumia
Moskva korteri seinast leiti muumia Foto: SCANPIX

Ehitusmehed leidsid Moskvas asuva korteri seinast mehe muumia.

Mehe isik ei ole veel kindlaks tehtud, kuid ta arvatakse olevat selle korteri endine omanik, kirjutab Komsomolskaja Pravda.

Meest nähti viimati 2005. aastal, kui ta oma korteris võõrtöölistel remonti teha lasi. Remonti teinud olid pärit Tadžikistanist.

Naabrite üllatuseks jätsid remondimehed järsku töö katki ega tulnud enam tagasi. Mõni aeg hiljem hakkas sellest korterist halba lehka levima.

Kohale kutsutud miilitsad leidsid korteri põrandalt ühe ehitaja surnukeha. Korteri omanikku ei leitud ja ta kuulutati tagaotsitavaks.

Kuna halb lõhn levis ikka, siis otsiti see korter uuesti läbi.

Korter suleti kui mõrvapaik ning jäi tühjaks. Nüüd aga müüdi see uuele omanikule.

Uue omaniku remont lahendas aastatetaguse saladuse. Ta andis töömeestele käsu üks sein maha lõhkuda. Siis leitigi mehemuumia.

«Võimalik, et korteri endine omanik püüdis võõrtöölised tappa, et neile mitte palka maksta. Tal õnnestus vist tappa ainult üks, ülejäänud müürisid ta seina sisse,» selgitas uurija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles