Kristo Rajasaare: kui Rabarock 2014 toimub, siis ilma minu osaluseta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Rajasaare
Kristo Rajasaare Foto: Priit Simson / Postimees

Raadio 2 uus peatoimetaja Kristo Rajsaare, kes on lisaks ka Rabarocki korraldaja ja mängib Kosmikutes trumme, räägib muudatustest raadios ja festivalist.

«Me oleme koos Janek Lutsuga käivitamas päevast uudistemagasini, kus käsitletakse olulisi riiklikke ja ühiskondlikke teemasid. Uute autorisaadetega tulevad jaanuaris eetrisse Erik Morna ja Koit Raudsepp,» räägib Heidy Purgalt teatepulga üle võtnud Rajasaare ajakirjale Kroonika, mis muutusi raadios tema tulek kaasa toob.

Mis aga saab Rabarockist? Kas sel aastal festival toimub?

Rajasaare räägib, et kõige lihtsam asi on koostada unistuste line-up, aga teine teeema on neid artiste õigel ajal ja sobiva hinna eest Eestisse saada ja kõige raskem on vastavas koguses pileteid müüa.

«Rabarocki edukad aastad jäid aega, kui pangad toppisid inimestele vägisis raha taskutesse ja kõigil oli party every night,» lisab Rajasaare.

Tuleviku suhtes ei oska Rajasaare midagi Rabarocki kohta öelda, sest kui festival sel aastal toimub, siis ilma tema osaluseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles