Ameeriklanna sõi aasta vaid Starbucksi toite

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna sõi aasta vaid Starbucksi toite
Ameeriklanna sõi aasta vaid Starbucksi toite Foto: SCANPIX

Aasta tagasi teatas ameeriklanna, kellel on passis nimi Beautiful Existence, et kavatseb kogu 2013. aasta süüa vaid kohvikuketi Starbucks roogi ning juua selle jooke.

Ta lubas oma kogemust kajastada blogis, edastab Yahoo News.

Mitmed USA väljaanded kajastasid naise ettevõtmist.

Naise motiivid jäid küll ebaselgeks, kuid nüüd teatas 40-aastane Existence, et ettevõtmine õnnetus.

«Viimane kuu ning sellest kaks viimast nädalat olid eriti rasked. Mu töökaaslased sõid pitsat ja ma tundsin, et tahan ka,» selgitas naine.

Jõulud elas ta üle küpsiste abil. Oma kahele lapsele tegi ta aga korralikult süüa.

Starbucksil on mitmeid erinevaid kohvikubrände, nende seas Roy Street Coffee, Tazo Tea ja Evolution Frech, mille tõttu Existence sai oma menüüd varieerida.

Tal kulus ühes kuus söögi-joogi peale 500 – 600 dollarit.

Sel aastal alustas naine blogiga «For 1 year of mu life» ja ta lubab 2014. aastal katsetada rohkem kui 80 erinevat spordiala.

Starbucksi katse ei olnud tal esimene selline. 2011. aastal ostis ta Godwilli rõivaketi poest iga seal müügil olnud kollektsioonist endale rõivaid. 2012. aastal elas ta aga rangelt kinni pidades väljaande Parents näpunäidete järgi.

USAs on varem jared Fogle katsetanud vaid McDonaldsi kiirtoidurestorani söökide söömisega ning hiljem võttis kaalust alal süües Subway tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles