Tipp ja Täpp müüvad näituse padjad heategevuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp müüvad näituse padjad heategevuseks
Tipp ja Täpp müüvad näituse padjad heategevuseks Foto: Erakogu

Detsembri keskel avasid Õhtulehe reporter Mari-Leen Albers ja vabakutseline fotograaf Meelis Tomson ühise fotonäituse «meie aasta eemal» – pilte esitleti patjadel ning nüüd on need müügiks. Patjade müügist saadud tulu lubavad noored panna heategevusse.

«Meie ümber on palju neid, kes millestki puudust tunnevad,» ütleb Mari-Leen, kes ei hakka tegema üleriigilist kampaaniat, et kõik abivajajad nendeni jõuaks, vaid tal on juba kindlad inimesed silmapiiril. «Mu teele on sattunud inimesi, keda ma tahaksin aidata. Alguses mõtlesimegi lihtsalt, et teeme head, ostame ise, mida vajalikuks peame ja toimetame neile kohale,» selgitab Mari-Leen. «Aga kuna meil endal ei ole 15 padjaga midagi teha ja juba näitusel avaldati soovi neid soetada, siis otsustasime padjad maha müüa ning sealt saadud tulu eest head teha.»

Perekondi, kellele head tegema hakatakse, noored avalikustada ei taha. «Meie ümber on väga palju neid, kes abi vajavad. Kuna me ei saa kõiki aidata, siis ma ei taha tuua välja konkreetseid nimesid, kes oleksid teistest paremad. Lihtsalt meile on nad hinge läinud,» lisab teine näituse korraldaja Meelis.

Eksklusiivsed padjad, mis kunagi ei kordu, sest igat patja on üks eksemplar ja juurde neid ei toodeta on müügis marimelli facebooki lehel – vaata siit!

Padjapüürid on ühelt poolt kuumpressitüki- ja teiselt poolt siidise kattega, sisuks 40x40 sentimeetrise mõõduga Belluse padjad. Padjapüürid kannatavad ka õrna pesu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles