Tuhanded naised lähevad jooksma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maijooks.
Maijooks. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeval, 22. mail toimuv igakevadine tervisespordiüritus SEBi maijooks toob Tallinna lauluväljakule peaaegu 9000 naist.

Ürituse pressiesindaja Mati Lillialliku teatel jätkub üritusel tegevust kogu perele. Maijooksu seitsmekilomeetrisel rajal naudivad liikumisrõõmu naised, Haribo lastejooksudel lippavad lapsed ja meestele jätkub mitmekülgset tegevust Viking Line'i meestehoius. Päeva lõpetab meeleoluka kontserdiga Ott Lepland.

Lauluväljaku Oru värava kassades on sel nädalal avatud maijooksu infopunkt, kust osalejad saavad kätte oma rinnanumbri ja stardimaterjalid. Samas saab veel jooksule kirja panna. Internetiaadressil www.jooks.ee lõpeb maijooksule registreerimine reede õhtul kell 17. Võistluspäeval, 22. mail saab registreeruda sekretariaadis Tallinna lauluväljakul.

Võistluskeskus Tallinna lauluväljakul avatakse laupäeval kell 10 hommikul. SEBi maijooksu sportliku programmi juhatavad sisse kell 12 algavad Haribo lastejooksud, milleks registreerimine toimub kohapeal ja on kõigile lastelele tasuta.

Kell 13.30 stardivad seitsmekilomeetrisele rajale ajavõtuga jooksjad, kellele järgnevad viieminutiliste vahedega ajavõtuta jooksjad ning keppidega kõndijad ja käijad.

Raja kolmandal kilomeetril asub Tere joogipunkt, kus pakutakse värskendavat Tere Star Light jooki. Finišis ootab lõpetajaid Aura Fruit vesi ja Arcticu spordijook.

Mehed leiavad samal ajal tegevust meestehoius, kus saab osaleda mõõduvõtmistes. Võimalus on osaleda penaltite löömises ja rinnalt surumises, proovida kätt lauajalgpallis ja täpsussaagimises või nautida silmailu tünnisaunast. Meeste peamine ülesanne sel päeval on aga naistele kaasa elada.

Sportliku päeva lõpetab maijooksu kontsert, kus astub üles superstaar Ott Lepland.

Arvestades suurt osalejate arvu, tasub maijooksule tulla aegsasti. Korraldajad soovitavad auto koju jätta ja saabuda ühistranspordiga või tulla tervisliku päeva puhul jalgsi. Tulla võib ka jalgrattaga, sest lauluväljaku territooriumil on avatud rattaparkla.

Autoga saabujad peavad jälgima liikluse reguleerijate märguandeid ja parkima selleks ettenähtud parklates (Eesti Näituste parkla, lauluväljaku parklad) ja parkimiskohtadel Pirita teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles