Rahvusooper korraldab Voldemar Kuslapi toetuseks kontserdi

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voldemar Kuslap
Voldemar Kuslap Foto: Elu24

Rahvusooper Estonia on otsustanud korraldada armastatud laulja Voldemar Kuslapi toetuseks kontserdi. Estoniat ajendas kontserti korraldama pettumine Eesti kohtusüsteemis. Kuslap peab kolme kuu jooksul tasuma riigile ja kannatanule kokku 63 500 krooni.

Rahvusooper Estonia on otsustanud korraldada armastatud laulja Voldemar Kuslapi toetuseks kontserdi «Meeletu rüütel».

Kontsert toimub 29. mail kell 12 ja kõik kontserdile tulijad saavad Estonia kassast osta kupongi minimaalväärtusega 150 kr.

Tunnisel kontserdil esitavad rahvusooperi solistid parimaid palu aegumatust ooperi- ja operetirepertuaarist ning seda tehakse tasuta.

Toetusraha saab ka üle kanda Estonia Seltsi kontole 100 220 629 25007, märksõna «Kuslap».
 

Teatrijuht Aivar Mäe sõnul ajendas toetuskontserti korraldama pettumine Eesti kohtusüsteemis. «Me oleme pettunud selles, kuidas antud kohtulahend tuli, see on ebaõiglane,» ütles ta.

Voldemar Kuslap mõisteti Harju Maakohtus süüdi kehalises väärkohtlemises, Kuslap ise ennast süüdi ei tunnistanud. Intsident leidis aset 3. aprillil, kui Voldemar Kuslap üritas korrale kutsuda lärmavaid noori.  

Nüüd peab  Kuslap kolme kuu jooksul tasuma riigile ja kannatanule kokku 63 500 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles