Kas «Sherlocki» film teeks midagi paremaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesi rollis
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesi rollis Foto: SCANPIX

BBC hittsarja «Sherlock» kaaslooja Steven Moffat suhtub kinofilmi tegemise ideesse skeptiliselt.

Moffat märkis krimipõneviku kolmanda hooaja viimase episoodi «His Last Vow» linastusel, et televisiooni ja filmi vaheline piir muutub järjest hägusemaks, vahendab Digitalspy.

«Selle idee juures oleks peamine küsimus, kuidas teeks kinofilm asja paremaks,» sõnas ta. «Kõik teavad, et film ja tele - arvestades produktsioonikvaliteeti ja kõike muud - lähenevad üksteisele, nii et kuidas muudaksime sarja paremaks, kui selle suurele ekraanile tooksime? Jah, võiksime teha filme, kuid siis näeksite ühte filmi kolme aasta tagant, samas kui praegu näete kolme episoodi kahe aasta tagant. Kuidas oleks see parem?»

Moffat tõi näiteks hittsarja «Doctor Who» 50. aastapäevaks valminud eriepisoodi edu kinodes.

«Näitasime «Doctor Who» juubeliosa «The Day of the Doctor» kinodes, mis tuli tol nädalavahetusel USA edetabelis teisele kohale. Mõelge vaid - telesari tuli Ameerika kinokassas avanädalavahetusel teisele kohale, sealjuures piiratud leviga. Televisioon näitas kinole koha kätte tema enda mängumaal!» ütles mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles