Täna selgub, kellest saab järgmine «Eesti tippmodell»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell», finaalsaade. Finalistid Kristine, Sandra ja Monika
«Eesti tippmodell», finaalsaade. Finalistid Kristine, Sandra ja Monika Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna kell 20:30 selgub, kes on järgmine Eesti tippmodell. Finaali pääsesid omapäraste näojoontega ja väga hea modellikehaga Monika, mitmete fotograafide lemmik, tahtejõuline ja töökas Kristine ning klassikaliseks kommertsmodelliks ideaalselt sobiv Sandra.

Kes neist kolmest väga erinevast modellist saab lepingu maailma ühe hinnatuima modelliagentuuriga Elite Model Management?

Modellisaate kolmel finalistil Kristinel, Monikal ja Sandral on ees nende elu kõige otsustavamad hetked. Vaid üks neis saab lepingu Eite Model Managemendiga, tema pilt ehib naistepiibli Cosmopolitan kaant, tema fotod ilmuvad internetikaubamaja Halens kevadmoe lehekülgedel ning tal avaneb võimalus sõita koos kaaslasega jalgpallimekasse Brasiiliasse.

Tüdrukute viimaseks ülesandeks Eesti tippmodelli võistlusel on anda endast kõik, et tuua esile cosmotüdruku kõige säravam pool. Nad peavad poseerima ajakirja kaanepildi jaoks. Kui Kristine ja Monikaga läheb pildistamine ladusalt, siis Sandral tekib ootamatu takistus – valitud kleit ei istu kohe kuidagi.

Närvesööv ja vastutusrikas ülesanne ootas modellisaate esikolmikut Tallinn Fashion Weekil ja Kuldnõela galal. Tüdrukutel tuli lavale astuda imekaunites kleitides, mille pikad voogavad sabad tekitasid raskusi isegi samal etendusel osalenud professionaalsetele modellidele. Enne moeetendust on kahtluse all Sandra osalemine. Kas ta leiab endas tahtejõudu vaatamata kõrgele palavikule töö siiski ära teha?

Otsustavas väljahääletusvoorus tuleb kohtunikele appi saate peaauhinna, aastase modellilepingu välja pannud Elite Model Managementi esindaja, Rootsi tippmodell ja modelliekspert Asa Stensson.

Nüüd on vaja žüriil otsustada, kas tiitli võidab kõrgmoodi sobiv omapärane Monika, keda konkurendid ka eelmisel esmaspäeval eetris olnud erisaates kõige tugevamaks pidasid. Või saab oma elu võimaluse hoopis saatesarja vanim osaleja lätlanna Kristine, kelles kohtunikud on seni näinud kõige suuremat kirge ja töötahet? Või usaldatakse tippmodelli tiitel kommertslikule Sandrale, kel tuleks kohtunike meelest mitu kilo kaalust alla võtta?

Kellest saab «Eesti tippmodell» selgub Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30.

«Eesti tippmodell täiega» on Kanal 11 eetris kohe pärast põhisaadet Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles