Steven Moffat «Sherlocki» megaedust: see poleks pidanud nii minema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BBC

BBC draama «Sherlock» stsenarist ja produtsent Steven Moffat ei suuda uskuda sarja vaatajanumbreid.

Kolmanda hooaja viimane episood «His Last Vow» meelitas telekate ette 8,8 miljonit vaatajat, mis moodustas kogu vaatajaskonnast 32,1 protsenti, kirjutas The Mirror. Lisaks purustas uue hooaaja DVD kõik eelmüügirekordid.

«Pidasime seda saadet puhtalt edevusprojektiks ja arvasime, et see kogub maksimaalselt kolm miljonit vaatajat ja saab võibolla ühe auhinna mõnelt tundmatult Euroopa festivalilt, kuid nüüd on sellest saanud rahvusvaheline fenomen,» sõnas Moffat. «Võibolla, kui elan väga vanaks meheks, suudan seda kõike seletada. Nii et helistage mulle umbes 40 aasta pärast.»

Kolmeosalise hooaja värsketes episoodides narris Sherlock mitmed korrad surma, kandis ette kõigi aegade parima isamehekõne ja pidi nägema, kuidas tema üks karmimaid vaenlasi tagasi tuli.

Sarja loojad kinnitasid, et neil on juba valmis plaan neljandaks ja viiendaks hooajaks, kuid peaosatäitjate Benedict Cumberbatchi ja Martin Freemani populaarsus teeb asja keeruliseks.

«Me kõik ootame kannatamatult, mil uusi osasid tegema saame hakata, kuid kogemata valisime peaosadesse kaks maailma edukamat näitlejat, kelle graafikud on väga tihedad,» märkis Moffat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles