Anna-Maria Galojan ja Jana Rozkina otsivad sponsoreid iludusvõistluse korraldamiseks Londonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süütu madonna - staarpoliitik Anna-Maria Galojan
Süütu madonna - staarpoliitik Anna-Maria Galojan Foto: Indrek Galetin

Kuigi «Miss Estonia» on Eestis oma populaarsuse minetanud, aitab Londonis resideeruv staarpoliitik Anna-Maria Galojan seda traditsiooni brittide seas jätkata.

Nimelt plaanib Anna-Maria sõbranna Jana Rozkina korraldada Londonis «Miss Estonia UK» konkurssi, kuhu on osalema oodatud kõik ilusad Eesti neiud.

Tegusad sõbrannad on saatnud eri firmadele Eestis laiali ka abipalveid

Jana Rozkina: Olen ise kasvanud Ida-Virumaal ja õppinud Tartu Ülikoolis ajal, kui Andrus Ansip oli Tartu linnapea ja Jaak Aaviksoo TÜ prorektor. Ülikoolist koju sõitsin tihti Anna-Maria Galojaniga samas bussis.

Londonis olen elanud juba viis aastat. Möödunud talvel sattusin vaatama Miss Estonia valimisi. Miss Estonia on osa ilu aastavõistlusest Miss SSSR UK, mille eesmärk on näidata londonlastele ilusaid neide Lätist, Leedust, Venemaalt, Ukrainast, Kasahstanist ja teistest maadest.

Olin väga pettunud, sest seal polnud midagi Eestile iseloomulikku. Vaatajad lahkusid enne peo lõppu. Mõtlesin, kuidas on see võimalik? Meil on ju nii palju pakkuda ja näidata Londonile?! Meie ju võitsime Eurovisiooni! Meie muusika on maailmas tuntud! Meie neiud on kõige ilusamad Skandinaavias! Meil on ju fantastiline ülemaailma tuntud Karmen Kass!

Selliselt tekkiski mul idee võtta Miss Estonia korraldamine enda peale, et näidata meie riigi häid külgi ka teistele: kaunid neiud, eesti muusika, eesti kultuur ja eesti inimesed. Miss Estonia on ainus Londonis korraldatav Miss Estonia iludusvõistlus.

Meil on praegu olemas juba viis osavõitjat ja Anna-Maria tuleb žüriisse aukülalisena. Olen pidanud  läbirääkimisi ka eesti stilisti Anatoli Einiga, kes tahaks meid aidata ja eesti moekunstnikke juurde tõmmata.

Samuti püüame leida šõusse eesti DJd, eesti fotograafid ja eesti meelelahutajad. Pean ka läbirääkimisi Londonis elava eesti fotogaafi Indrek Galetiniga, kes ka tahaks meid samuti aidata.  

Praegu otsin abi ka Eesti organisatsioonidest, kes sooviks meid toetada ja sponsoreerida. Eelmisel aastal osteti Miss Estonia üritusele Londonis umbes 300 piletit ja 1000 piletit Miss USSR UK finaalile.

Otsin abi ainult Miss Estonia UK ürituseks, mis on ainult üks osa Miss USSR UKst. Juhul kui soovite meid aidata, siis võtke palun ühendust jana.rozkina@gmail.com Tel: 07925141963

Võistlusele saab end registreerida missussr.co.uk/apply/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles