Kauni Kati Laeva debüütsingel valmis koostöös Lauri Pihlapi ja Semy Morguniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Laev
Kati Laev Foto: Erakogu

Seni veel üldsusele tundmatu, kuid andekas noor laulja ja laulukirjutaja, saarlanna Kati Laev kirjutas loo ühest tänapäeva olulisest teemast - lahkumisest. Lugu «Kui ei tuldagi tagasi» valmis koostöös Lauri Pihlapi ja Semy Morguniga.

«Kaotamine ja taas iseenda leidmine on saanud minu lugude kirjutamise ajendiks. Minu debüütsingel «Kui ei tuldagi tagasi» on kirjutatud mõeldes kõigile neile, keda mingisugusel põhjusel meiega ei ole,» rääkis Kati.

Tema sõnul on tänapäeva ühiskond loonud ideaalse tee lahkujatele - kui midagi ei tööta, ei vaevugi me seda elustama, vaid asume tihtipeale otsima uut ja paremat teed.

«Lahkuda tundub lihtsam ja uue alustamine kergem, kui anda kõigele hoopis uus võimalus,» ütles Kati, kelle inspiratsioon lugude kirjutamisel pärineb elust enesest.

«Kui ei tuldagi tagasi» sõnade autor on Kati Laev, muusika autorid on Kati Laev, Lauri Pihlap, Semy Morgun ning taustavokaal Lauri Pihlap. Produktsioon: Semy Morgun, Lauri Pihlap ning Mix ja master: Johannes Lõhmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles