Noore novellisti Ingrid Marguse viis Krister Kiviga kokku saatus

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krister Kivi esitles Topsis novellikogu "Öö".  Üks novellistidest oli ka Ingrid Margus, keda intervjueeris Anu Saagim
Krister Kivi esitles Topsis novellikogu "Öö". Üks novellistidest oli ka Ingrid Margus, keda intervjueeris Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 17. jaanuaril esitles Kalamaja ühes popimas lokaalis Tops, ajakirjanik ja reisimees Krister Kivi novellikogu «Öö».

Novellikogust «Öö» võib leida jutustusi sellistelt põnevatel autoritelt nagu Maimu Berg, Eia Uus, Toomas Verrev, Andrei Hvostov, Justin Petrone, Peeter Helme, Mai Loog, Jan Beltrán, Peeter Sauter, Armin Kõomägi, Kadri Kõusaar, Jüri Pino, Kaur Kender, Aita Kivi, Alan Adojaan, Ingrid Margus, Vello Vikerkaar ja Margus Karu.

Novellikogusse oma lookese kirjutanud ka nooruke Ingrid Margus (20), kellega Krsteri sõnul kohtuti saatuse tahtel

Igrid: Kohtusin tegelikult Kristeriga tänu oma nimekaim Margus Karule, kes on minu hea sõber. Tema viiski meid Kristeriga kokku ja arvas, et ka mina võiksin raamatusse «Öö» oma lookese kirjutada.

Lugu oli mul tegelikult juba ka olemas, saatsin selle esmalt Margusele, talle see väga meeldis ja tema saatiski selle edasi Kristerile.

Raamatuid ma tegelikult veel kirjutanud pole, aga olen osa võtnud igasugustest kirjanduslikest konkursitest ning töötanud ka Buduaaris.

Millest Ingrid oma novellis kirjutas, seda vaata juba temaga tehtud videointervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles