Head geenid: Jared Leto käis SAG galal oma imekauni emaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja Jared Leto, kes võitis Ekraaninäitlejate Gildi galal parima meeskõrvalosa auhinna, võttis punasele vaibale kaasa oma ema Constance Leto. Piltidelt selgub, kust on pärit 42-aastase staari igavesti nooruslik välimus!

Leto võitis parima meeskõrvalosa auhinna filmis «Dallas Buyers Club» tehtud rolli eest, milles ta kehastas aidsihaiget transseksuaali Rayonit.

«Pühendan selle auhinna kõigile inimestele, kes on kaotanud oma elu sellele kohutavale haigusele. Kõigile, kes põevad HIVi või aidsi. Tahaksin seda jagada kõigi maailma Rayonitega. Inimestega, kes on otsustanud oma elu elada nii, nagu nad on unistanud. Olen väga uhke, et sain maailmale pilgu heita läbi teie silmade,» sõnas Leto tänukõnes.

«Tänan oma ema, kes on kuumim naine linnas! Aitäh, et andsid mulle särava ja imelise eeskuju, näidates mulle elu erinevaid võimalusi. Aitäh, et näitasid mulle, milline on unistuste jõud, ja et oled maailma parim ema! Armastan sind,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles