Tipp tunnistas Facebookis, et on telefonivarguse taga?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpp avas Butterfly Lounge'is fotonäituse oma toidulauast.
Täpp avas Butterfly Lounge'is fotonäituse oma toidulauast. Foto: Viktor Burkivski

"Kas Tipp aka Bussi-Meelis aka Meelis Tomson tunnistas tõesti lõpuks Facebookis, et on Täpiga mobiilivarguse taga," küsib Elu24 lugeja.  Nimelt nimetab Tomson telefoni varguse skandaali kergeks apsakaks...

Tõepoolest, oma viimases vestluses fännidega käib Täpi Facebooki lehel  selline vestlus:

Mari Leen: Kõik mis ma teen jõuab elu24 veergudele... Mis järgmiseks? Et käisin poes?

Regina Salumäe: Ma kuulan tööl RingFm i ja seal hoiab ka koguaeg Sinu "uudistel" näppu pulsil. Nii kui elu24 miskit postitab siis vaagivad teema läbi.

Tipp Fotograaf Tomson:  Veider ongi see et kui midagi head ja toredat teeme siis sellest on kõikidel pohhui aga kui selline kerge apsakas siis on terve ilm seda jura täis!

Regina Salumäe: Olge mureta see läheb üle. Seniks aga kannatliku närvi!!!

Tipi ja Täpi kaitseks võtab ägedalt sõna ka Nõia-Intsu ekspruut Intsu-Inga:

Inga Kallberg: Kes seda elu-24 ikka loeb,pubeka kari ja nõdrameelsed kellel pole oma elu,sest seal on ka vastavad uudised ! Ideaalne näide kuidas meedia on kiusaja rollis ja tümitab nii kuis jaksab tavalisi inimesi ja mitte nii tavalisi inimesi.Kasvõi see "väikse Otti" lugu. HÄBEMATUSE TIPP !

Tegelikus on see,et selline tagakiusamine hävitab inimese normaalsed võimalused elada siin väikses Eestis ja nii peabki nö. põgenema, sest katsu sa vastupidist tõestada. Tõestada ,et sa polegi loll.mõtetu, ülbe, blond jne, mis iganes sinust on kokku vorbitud ... Kahju,et üksikisikute peal nii julmalt tambitakse ja teha ei saa sellise ilkuva ajakirjanduse vastu otseselt ju mitte midagi ! (algupärane kirjaviis muutmata, toim.)

Oma viimases postituses paluvad Tipp ja Täpp oma kontole kanda annetusi, et nad saaksid Eestist kiiremini lahkuda.

Konto, kuhu raha kanda: Mari-Leen Albers SEB EE491010010353053014

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles