ELU24 UNPLUGGED/ Külas käis särasilmne Brigita Murutar

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


Neljapäeval, 23. jaanuaril käis Elu24 õdusas elutoas külas Eesti Laulu poolfinaalis võistelnud särasilm Brigita Murutar. Vaata saadet uuesti!

Eesti Laulu üks finaliste on Brigita Murutar, kes esines teises poolfinaalis viimasena, looga «Laule täis taevakaar»

16-aastane Brigita ilmus eurokarussellile põhimõtteliselt eikusagilt. Paralleele võiks tema puhul tõmmata Grete Paiaga, kes möödunud aastal samuti just Eesti Laulult komeedina meie muusikataevasse lendas.

Mõlemad piigad on noored ja olid avalikkusele põhimõtteliselt tundmatud. Ka Grete pidi rinda pistma muusikamaailmas juba kõvade tegijatega. Grete Paia üht lugu oli küll mängitud Elmari raadios ja Brigita on kirjaneitsi Kati Murutari tütar.

«Ma ei oska öelda, kes on poolfinaalis mu suurim konkurent. Kõik on kõvad lauljad ja kollektiivid ja on kõik mulle võrdselt konkurendid,» pajatab Brigita portaalis sombie.

Poolfinaalides astutakse võistlustulle 14. ja 21. veebruaril. Kes sõidab aga Eurovisioni lauluvõistlusele Eestit esindama, selgub 1. märtsil Nokia kontserdimajas.

Brigita Murutar tunnistas hommikusaates «Terevisioon», et muusika on see, mida talle väga meeldib teha, kuid siiski ei ole neiu kindel, et temast saab tulevikus kutseline muusik.

Brigita kuulab ise seinast seina muusikat, nii elektrot kui ka jazz'i. Eesti Laulul osalevat pala nimetab ta ise pop-kantri looks. «Muusikaga tegeleda on väga tore. See on see, mida ma naudin,» ütleb lauljatar.

Siiski ei ole Eesti Laulul osalemine Brigita ainuprojekt. Tal on plaan end artistiks üles töötada ja ka kontserte andma hakata.

Hoiame Brigitale pöialt Eesti Laul 2014 finaalis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles