Kuula Meie Mehe endise bändiliikme Pauli uut singlit! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Susi
Merike Susi Foto: hooandja.ee

Merike Susi uus  singel “Las ta jääb” soovib ennast avalikustada!

Esitaja: Meie Mees endine klahvpillimängija Merike Susi

Muusika: Merike Susi

Sõnad: Veiko Kittask

Arranzeerija: George Konings

Produtsendid: George Konings ja Merike Susi

Fonogrammi omanik: Merike Susi

Salvestatud,mixitud ja masterdatud: Sound Vision Studio in Arnhem.

Merike Susi on pärast mõningast pausi taas muusikataevas säramas ning ilmutas eelmisel nädalal singli nimega “Las ta jääb” oma peagi ilmuvalt plaadilt “Üksi Üksolemises”

Merike on nii loo autor, laulja, klahvpillimängija kui ka kaasprodutsent.

Tema viimane singel”Veider Vabrik” ilmus aastal 2011.Enne seda on ilmunud singlid “Just see on see”(2010),”Äärelinna kohvik”(2005) ja ”Unistuste vikerkaarel”(2006).

Märtsis 2014 peaks ilmuma Merikese autorialbum, sest muusika,mis on  mõtisklusajal kirjutatud vajab väljundit . Albumit salvestab ta Hollandis Sound Vision Studio-s koos hollandi stuudiomuusikute- ja hea sõbra kitarrist-produtsent  George Koningsiga.

“Muusika loomine toidab hinge ja annab head energiat,”  ütleb Merike Susi. 

Plaat on eesti keelne ja tekste tema muusikale on peale tema enda ja teiste kirjutanud näiteks Viiu Härm Rummo ja Helena Victoria Kirss.

Merike mängis bändis Meie Mees viimati umbes kolm-neli aastat tagasi.

"Nautisin väga nendega koostöö tegemist, aga iga asi saab kunagi otsa. Ma ei tahaks Meie Mehes taas esineda. See roll sai minu jaoks läbi, mul ei ole neile midagi enam anda," ütleb Merike Õhtulehes.

Merikest kutsuti Meie Mehe pundis Pauliks, sest kui naine ansambliga liitus, tutvustas selle solist Aivar Riisalu teda publikule, kui noort poissi Pauli, kes võeti bändi muusikakoolist. Tuli ju kuidagi ära seletada, miks ropuvõitu laule esitavatel meestel on pundis kaunis blond naine.

Kuula! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles