Suri Slipknoti bassist Paul Gray

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slipknot
Slipknot Foto: www.slipknot1.com

38-aastane Paul Dedrick Gray leiti surnuna oma kodulinnas asuvast hotellist.


Gray elas USA-s Iowa osariigis asuvas Des Moinesi linnas ning esmaspäeva hommikul kell 10.50 kohaliku aja järgi leidis hotelli TownePlace Suites töötaja mehe ühest numbritoast surnuna, vahendas Blabbermouth.

Surma põhjus on esialgu teadmata, kuid politseiametnike sõnul pole täheldatud vägivallamärke. Lahkamine ning toksikoloogiauuringud, mis võiksid surma tagamaadele valgust heita, viiakse läbi täna, 25. mail.

Varem on Grayl narkootikumide tõttu politseiga pistmist olnud küll. 2003. aasta juunis põrkas tema juhitud sõiduk kokku teise autoga. Saabunud politsei arreteeris muusiku kokaiini, marihuaana, uimastikasutamisega seotud esemete omamise ja liiklusmärgi eiramise pärast; talle mõisteti aastane tingimisi karistus.

See intsident põhjustas teatava tormi metalbändi fännide seas, sest enamik Slipknoti liikmeid (va Corey Taylor ja James Root) esinesid avalikkuse ees maskides. Arreteerimisega seoses ilmus avalikkuse ette Gray politseifoto.

Gray sündis USA-s Californias, kuid kolis hiljem Des Moinesi.

9. juunil peaks Tallinnas klubis Rock Cafe esinema USA/Brasiilia bänd Hail!, mille liige oli ka Paul Gray. Rock Cafe programmijuht Gunnar Viese ütles, et loodetavasti leitakse Grayle Tallinna kontserdi ajaks vääriline asendaja. Kas kontsert võib ka ära jääda, Viese esialgu öelda ei osanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles