Kõige enam seksitakse laupäeviti kella 19.37 paiku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige enam seksitakse laupäeviti kella 19.37 paiku
Kõige enam seksitakse laupäeviti kella 19.37 paiku Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehtud uuring näitas, et seksitakse kõige enam laupäeviti kella 19.37 paiku.

Laupäev on kõige populaarsem seksipäev ning küsitletute sõnul on neil nädala kesksel nii kiire, et nad ei jõua seksida, edastab Daily Mail.

Vastanutest 44 protsenti sõnas, et nad seksivad enamjaolt laupäeviti, 24 protsenti seksivad pühapäeviti ja 22 protsenti reedeti.

Uuring paljastas, et nädalalõpp valitakse seksimiseks mitte selle tõttu, et on kirg, vaid siis on vaba aega.

Uurijate kinnitusel on aga seksuaalenergia tipus oleku ja tegelikult seksimise vahel lõhe.

«Seksuaalenergia tippaeg on laupäeviti umbes 16.33 ajal, kuid tegelikult seksitakse kolm tundi hiljem. Veerand inimestest tunneb suurt seksuaalenergiat hommikul pärast ärkamist, kuid vaid kümme protsenti seksivad, sest hommikune tööle minemise vajadus sunnib end peale,» selgitasid uurijad.

Uuring paljastas ka selle, et väga vähesed on seksi suhtes spontaansed, seda näitab ka seksuaalse erutuse ja seksimise vaheline ajalõhe.

Pooled vastanutest tunnistasid, et neil on tihti nii kiire, et nad ei suuda oma päevaplaani seksi mahutada.

«Seksimine kindlal ajal ei olegi nii väheromantiline, kui arvatakse. Igasugune romantiline ja intiimne lähedus tagab suhte toimimise,» lausus uuringu teinud Richard Longhurst.

Vastanutest iga kuues paar tunnistas, et broneerib aegajalt hotellitoa, et seksida ja omaette olla. 62 protsenti paaridest käivad romantilistel õhtusöökidel pärast mida enamik seksib.

Uuring paljastas ka selle, mitte ainult kellaaeg ei mõjuta libiidot, vaid ka aastaaeg.

Suvel seksitakse enim, sellel järgneb talv, siis kevad ja lõpuks sügis.

60 protsenti vastanud paaridest ei kasuta meeleolu loomiseks alkoholi. 22 protsenti aga tunnistas, et joob enne seksi alkoholi.

Enne seksi ollakse kas romantilisel õhtusöögil, vaadatakse televiisorit, vesteldakse intiimsetel teemadel, ollakse pubis või sõpradega väljas.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles