Lapsi ootavad sportlikud suvelaagrid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli kodu Pärnu spordihall.
Pärnu spordikooli kodu Pärnu spordihall. Foto: Ants Liigus

Lapsed saavad osaleda juuni lõpust augusti alguseni Pärnu spordihallis toimuvates päevalaagrites, kus tehakse nii sporti kui pannakse proovile teadmised.

Laagrite “Suvi on lahe!” korraldaja Margit Suhhostavetsi teatel kulub laagris pool päevast aktiivsele sportlikule osale, mille jooksul õpitakse-mängitakse rahvastepalli, võrkpalli, korvpalli, tutvutakse jõusaaliga, madistatakse võitluskunstide saalis ja teistel spordialadel.

Toimub võistlusi, seiklusmänge ja muid põnevaid tegevusi, mille jooksul saavad lapsed panna oma oskused ja teadmised proovile.

“Vastavalt ilmastikuoludele liigutakse palju värskes õhus: matkatakse randa, kus ehitatakse liivalosse, või külastatakse üritusi,” lubas Suhhostavets. “Vanemad saavad täpse nädalaplaani koos laagrilepinguga.”

Teine pool päevast kulub rahulikumale arendavale tegevusele - meisterdamisele, joonistamisele ja lauamängude mängimisele.

Päevalaagreid juhivad 15aastase treenerikogemusega Marge Rull, kes omab ka EFTE treeneri litsentsi, või treener Julia Sablojeva, kes omab samuti pikaajalist treeneri kogemust. Arendavate ja harivate tegevuste eest hoolitseb laagrikasvataja ja kunstiõpetaja kogemusega Annika Oltre. Peale juhendajate on igal rühmal täiskasvanud abiline, kes toetab treenerit-õpetajat tema tegemistes ja aitab lastel silma peal hoida.

Laagrid toimuvad 28. juunist 2. juulini, 12.-16. juulini, 26.-30. juulini ja 2.-6. augustini. Laagrid on eraldi 6-9aastastele ja 10-14aastastele lastele.

Laagris osalemine on tasuline, lisainfot saab internetist aadressil http://www.act.ee/lastele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles