Priit Pajusaar: Malcolm Lincolni loos puudus konks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pajusaar
Priit Pajusaar Foto: Priit Mürk

Mitme meie varasema euroloo autori Priit Pajusaare hinnangul ei õnnestunud eile seda lummavat värskust, mis oli «Sirenil» Eesti eelvoorus, säilitada.

Pajusaare sõnul on seni Eurovisoonil edu saavutanud tantsulised ja kaasakiskuvad, samuti meeldejääva meloodiaga lood, või siis väga ilusad ballaadid. Kuigi Robin Juhkental laulis eile laulu tipp-topp ära, oleks esitus võnud olla pisut aktiivsem, ka mõjus lugu pisut staatilisena, ega sisaldanud kütkestavat tõmbenumbrit ehk «konksu».

 

«Esineda suurel laval ilma pauguta looga on vägagi raske,» nentis Pajusaar. Masenduda finaalist väljajäämisest siiski ei maksa, sest «mingi hetk läheb paremini, mingi hetk kehvemini,» ütles ta. Ka nimetas Pajusaar, et on oluline endale pidevalt teadvustada Eurovisooni kui ürituse unikaalsust, kus erinevad rahvused tulevad ühe katuse alla, et olla rõõmus kohalolemisest ja üksteisega suhtlemisest ning mitte enne võistlust lugu ja kogu osalemist üleliia tõsiselt võtta.

 

«Kui Eesti eelvoorus mõjus «Siren» väga värskena ja heas mõttes üleolevana, siis Eurovisoonil ei pääsenud see millegipärast maksvusele,» ütles Pajusaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles