Noortekeskus on lastekaitsepäeval Port Arturis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twins Inc. on üks lastekaitsepäeva põhitegijaid.
Twins Inc. on üks lastekaitsepäeva põhitegijaid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Teisipäevasel lastekaitsepäeval kolib Pärnu noorte vabaajakeskus üheks päevaks Port Artur 2 kaubanduskeskusesse, et tähistada seal päeva meeleolukate üritustega.

Noortekeskuse juhataja Annely Reile teatel jätkub kell 13 algaval üritusel tegevust kogu päevaks, päevajuhina tegutseb “Proovikas 2010” võitnud bändi Twins Inc. laulja Mairo Leesaar.

Päeva esimeses pooles on võimalus osaleda Reti Üprausi teraapilises loovkunsti tegevuses, võtta osa orienteerumisklubi OK West orienteerumismängust Pärnu linnas, mille start on kolme keskuse vahelisel alal, ja Port Arturi siseorienteerumismängust, mis vältab mitmes osas kuni kella kuueni õhtul. Osaleda võib nii võistkonniti kui individuaalselt. Võistluste ja mängude auhinnad on välja pannud Port Arturi kaubanduskeskus.

Samuti saab mängida lauajalgpalli ja lauamänge, tantsuõpet pakub JJ Street. Oma tantsu-show'ga astuvad üles Pärnu noorte vabaajakeskuses tegutsema hakkava tantsutrenni 5 Rütmi eestvedajad. Ühes müügiboksis on avatud ajutine noortekeskus, kuhu seatakse lava.

“Päeva jooksul käib meie boksi lavalt läbi terve hulk noortebände,” lubas Reile. “Üles astuvad Suund on Pluuto, Oma Koht, Maux Saks & The Cocks, Sibyl Vane. Muusikalisi vahepalasid pakub kogu päeva vältel alternatiivse tantsumuusika DJ Fat Carlos. Lastekaitsepäeva jääb lõpetama Twins Inc.”

Kogu päeva, kuni kella 20ni jagatakse infot Noorte väljak 2 tegutseva noorte vabaajakeskuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles