Sindi lülitub spordilainele

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Raja (paremal) ja Kaspar Taimsoo.
Allar Raja (paremal) ja Kaspar Taimsoo. Foto: Toomas Huik/Postimees

Sindis toimub 9.-12. juunil omalaadne spordipidu: esimest korda korraldatakse spordivõistlusi ja vabaajaüritusi ühendavad linna spordipäevad.

Spordiklubi Kalju 90 aasta juubelile pühendatud ettevõtmise eesmärk on propageerida linnaelanike seas sportlikke eluviise ja tutvustada Sindit kui spordilinna. Ürituse patroon on kahekordne Euroopa meister ja MMi pronksmedali omanik sõudmises Allar Raja.

Neljapäeval, 10. juunil toimuvad tenniseväljakul Sindi meistrivõistlused lastele ja täiskasvanutele ning prominentide paaristurniir. Reedel, 11. juunil kell kuus õhtul on Sindi linnavalitsuse ees kohtumine Allar Raja ja tema paarimehe Kaspar Taimsooga.

Kell 21 algab meeskonnaalade ja jooksu võitjate pidulik autasustamine ning puhkpilliorkestri kontsert koos piknikuga Sindi laululava juures.

Esimest korda toimub poiste jalgpalliturniir “Sindi Cup,” mis toob kokku ligi sada noort jalgpallurit üle Eesti. Turniiri patroon on Raio Piiroja, kes korraldab ürituse raames SK Vapruse Sindi noortele jalgpalluritele näidistreeningu, mis on uudistada kõigile huvilistele.

12. juunil kell 11 on gümnaasiumi staadionil kogupereüritus “Kalju 90 spordist läbi aegade”, kus kavas eri spordialade demonstratsioonesinemised ja kõikidele kaasa lüüa võistlused: rammumehe konkurss, naisekandmine, poks, kabe, perevõistlus ja hulk teisi.

Neli päeva vältavate spordipäevade ajal toimuvad veel võrkpalli- ja tänavakorvpalliturniir, lastejooksud, jooks läbi Sindi linna, perevõistlused, kepikõnd ning vabaõhutreeningud aeroobikas ja sõudespinningus.

Võistkondi saab registreerida võrkpalliturniirile telefonil 501 2795 (Indrek) ja tänavakorvpallile telefonil 5340 3138 (Ragnar).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles