Alec Baldwin mõistis hukka inimesed, kes Woody Allenit hukka mõistavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett, Woody Allen ja Alec Baldwin filmi "Blue Jasmine" võtetel
Cate Blanchett, Woody Allen ja Alec Baldwin filmi "Blue Jasmine" võtetel Foto: SCANPIX

Näitlejad Alec Baldwin ja Cate Blanchett kommenteerisid režissöör Woody Alleni tütre süüdistusi mehe vastu.

Alleni adoptiivtütar Dylan Farrow avaldas laupäeval New York Timesis kirja, milles väidab, et Allen kuritarvitas teda lapsena seksuaalselt.

Baldwin ja Blanchett mängivad Alleni uues auhinnatud filmis «Blue Jasmine». Ajakirjanik Jeffrey Wells küsis Santa Barbara filmifestivalil näitlejannalt kirja kohta kommentaari. «See on ilmselgelt pikaajaline ja valus olukord selle perekonna jaoks ja loodan, et nad leiavad mingi lahenduse ja rahu,» sõnas Blanchett.

Kui Baldwinilt uuriti Twitteri vahendusel, kas ta võlgneb Dylanile vabanduse, nähvas näitleja: «Mis kuradit teil viga on, et te arvate, et me kõik peaksime kellegi pereprobleeme kommenteerima? Kas teie teate kindlalt, kes on süüdi? Kes valetab? Kas te isiklikult teate seda? Te eksite, kui arvate, et minule või kellelegi teisele väljaspool seisvale isikule on kohane kellegi pereasja kommenteerida.»

Dylani kiri algab õõvastava kirjeldusega: «Milline Woody Alleni film on teie lemmik? Enne, kui vastate, peaksite teadma: kui olin seitsmeaastane, võttis Woody Allen mul käest kinni ning viis hämarasse pööningule meie maja teisel korrusel. Ta ütles, et kõhuli heidaksin ja mängiksin oma venna mängurongiga. Siis ründas ta mind seksuaalselt. Ta rääkis terve selle aja minuga ja sosistas, et olen hea tüdruk, et see on meievaheline saladus ja lubas, et läheme Pariisi ja ta minust saab staar tema filmides. Mäletan, kuidas mängurongi jõllitasin ja sellele keskendusin, kui see mööda pööningut oma ringi tegi. Ma ei suuda tänaseni mänguronge vaadata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles