Malcolm Lincoln tagasi kodus: me oleme lahked inimesed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie tiim ammutas Oslos rammu kodust kaasavõetud suitsuvorstist ja kiirnuudlitest, ainukesena pani põdema mure, kuidas säilitada rutiinsel proovide ajal värskust esinemiseks.

«Väga tore on kodumaa pinnal jälle tagasi olla!» õhkas Robin Juhkental täna keskpäeval Tallinna lennujaama VIP-ruumi sisenedes. «Oleme tulemusega väga rahul, soorituse tegime ära. Endast andsime kõik,» rääkisid noormehed. Küsimusele, miks ei suutnud finaali laulda, oli vastus ühene: «Balkan, balkan, balkan...Camon!» mis on viide Serbia tänavusele väga balkanlikule loole.

 

Võistluse ajal sõbrunes meie tiim enim Venemaa esindusega. «Pidime tilka panema nendega, aga olime väga väsinud mõlemad,» sõnas Juhkental teisipäeva hilisõhtu kohta.

 

«Laval esinedes oli publikut ainult näha, mastaabid olid nii suured ja kõrvas olid klapid ning ees monitorid,» iseloomustas Madis Kubu tunnet laval esinedes.

 

Tema sõnul nad esinemisel mingit rambipalavikku ei põdenud, ainuke mure oli enda võimalik liigne kulutamine nädala jooksul võõras linnas. «Et kuidas see värskus säilitada, et õigel hetkel täiega panna. Enam-vähem saime sellega toime,» arvas ta.

 

Et rutiini vastu rohtu saada, tekkiski idee, et taustalaulja Kristjan Knight kukutab end esinemise lõpul lavale. Tiimi ühe pealiku Mart Normeti sõnul puänteeris see mahakukutamine kogu närvilisuse ja pinge ning vajaduse esineda «eriti kokkuvõetud olekus». «See mees võttis end nii kokku, et oli kokku võetud. See oli dramaturgiline minestamine,» ütles Normet. Kubu: «Just, kukkus kokku, black out».

 

Mäletatavasti jagas Jaanus Saago poolfinaali lõppedes kõigile soovijatele hot-dog'e, mis jõuti ka kõik kohalviibinud ajakirjanike abiga ära süüa. Juhkentali sõnul tekkis vorsti jagamise mõte sellest, et nad on lihtsalt nii lahked inimesed.

 

Kahju oleks meie tiimil olnud aga rahast toidu peale, mistap võeti Eestist kaasa kiirnuudleid, kartulipudru kuivsegu ja neli suurt latti suitsuvorsti, mille andis kaasa Jaanus Saago jahimehest isa. «Norra on meeletult kallis maa,» selgitas Normet. «Ikka võtsime Eesti toitu kaasa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles