Disney On Ice jääetenduse trupp saabus Tallinnasse. Saku Suurhallis alustati jää paigaldamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus jääshow Disney On ICe annab Tallinnas lisaetenduse.
Maailmakuulus jääshow Disney On ICe annab Tallinnas lisaetenduse. Foto: BDG

Juba sellel nädalal, 7. – 9. veebruaril esietendub Tallinnas maailmakuulus DISNEY ON ICE jääetendus. Eestis näidatakse showd nimega Fantaasiamaailmad, mille raames saab publik nautida Disney lemmiktegelasi armastatud joonisfilmidest «Autod», «Väike Merineitsi», «Tinker Bell» ja «Lelulugu 3».

Eile õhtul saabusid Eestisse ka jääetenduse trupiliikmed ja tehniline personal – kokku ligi 100 inimest, neist 40 on iluuisutajad.

Disney On Ice jääetenduses osalevate artistide ning sellel kallal töötava personali hulka kuuluvad 15 riigi kodanikud – USAst, Inglismaalt, Norrast, Rumeeniast, Argentinast, Kanadast, Brasiiliast, Itaaliast, Türgist, Jaapanist, Ungarist, Soomest, Venemaalt, Prantsusmaalt ja Hispaaniast.

Tallinna etenduste jaoks vajalikud dekoratsioonid ning atribuudid, sh. ka elusuuruses Autod tuuakse Tallinnasse 17 suure rekkaga.

Juba alates möödunud nädalavahetusest kestavad Saku Suurhallis ettevalmistavad ning jääpaigaldusega seotud tööd. Jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt.

Kokku näeb publik 7. – 9. veebruaril Saku Suurhallis uisutamas üle 40 tegelaskuju armastatud Disney/Pixar joonisfilmidest, sest Disney On Ice jääetendus tõmbab endaga lummavasse seiklusesse koguni nelja maagilisse paika.

Muinasjutuline jääretk viib pealtvaatajad «Autode» võidusõidumaailma, kus jääle kihutavad elusuuruses autod, kutsub külastama Andy magamistuba, et kohtuda seal «Leluloo 3» tegelastega, rõõmustab pealtvaatajaid veealuse reisiga «Väikese Merineitsi» Ariel’i juurde ja sealt edasi müstilisse Haldjaorgu armastatud haldja Tinker Bell’i juurde.

Jääle hüppavad ka Miki- ja Minni-Hiir isiklikult, kes näitavad koos part Donald’i ja koer Goofy’ga jääl muljetavaldavaid oskusi, omades igaüks enda unikaalset stiili uisutamises ja liikumises.

Fantaasiamaailmades on ühendatud uisutamine, tants, sportvõimlemine ja näitlemine. Kõik see lisab showle energiat ja põnevust ning kaunistab meeldejäävaid ja tuttavaid filmistseene jääetenduse eripäraga.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuv Disney On Ice annab Tallinnas viis etendust.

Etenduste ajad:

7. veebruar (reede)

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

8. veebruar (laupäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

9. veebruar (pühapäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

Fantaasimaailmad etendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 15-minutiline vaheaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles