Power Hit Radio Kickstart kutsub sünnipäevale ja teeb üllatusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kickstart ja Ott Lepland
Kickstart ja Ott Lepland Foto: Power Hit Radio

Eesti kõige võimsama poweriga hommikuprogramm Kickstart tähistab sel nädalal 1.sünnipäeva. Sel puhul ootavad erilised üllatused kõiki fänne nii igal hommikul raadioeetris kui ka eetrist väljas.

Esimese suure tähtpäeva puhul on Kickstardi saatejuhid Andres Puusepp ja Kristjan Rabi selle nädala igasse hommikusse kutsunud üllatuskülalisi, kes peomeeleolule vinti juurde keeravad; lisaks tehakse kuulajatele kingitusi.

Selleks, et PHR Kickstart saaks sünnipäevanädala aga erilise pauguga lõpetada, oodatakse kõiki sõpru eeloleval laupäeval klubisse Chocolate Club, kus on kohal ka hommikupoisid Rabi ja Puusepp ning DJ Andres Aljaste.

Kickstardi esimese aasta jooksul on juhtunud palju sellist, mida meenutada ja tähistada.

Muuhulgas on saatejuhid lahendanud delikaatse teema Anu Saagimiga, spordiklubis kilode kaupa kaalu kangetanud, Meeste Räpases Teadusenurgas eksklusiivseid katseid korraldanud jne. Ülipopiks on saanud Kickstardi tüngakõned ja horoskoobiminutid.

Reedeti on külalissaatejuhtidena rahvast äratanud Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Teele Viira, Koit Toome, Mairold Millert, Siim Sups, Maia Vahtramäe, Argo Ader, Eve Kallaste jpt.

TV6st saab PHR hommikuprogrammi Kickstart vaadata igal hommikul kell 6-8.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles