Video noaga maniaki peatanud vapratest Eesti meestest lööb internetis laineid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julged mehed päästsid müüja nokastanud noakangelase rünnakust
Julged mehed päästsid müüja nokastanud noakangelase rünnakust Foto: Virumaa Teataja

Eile õhtul ründas alkoholijoobes mees Rakveres Lilleoru kaupluses noaga ähvardades müüjat, kuid õnneks tegid kaks julget klienti ründaja kahjutuks.

Turvakaamera salvestis jõudis populaarse videoportaali LiveLeak esilehele. Sealsed kommentaarid kiidavad meeste julgust ja Chuck Norrisele väärilisi võtteid ning muigavad, kuidas vaid hetk tagasi noaga maniakki ohjeldanud mees rahulikult ostlemist jätkab.

Virumaa Teataja kirjutab (loe artiklit pikemalt siit), et sündmused said alguse kella poole kaheksa ajal, mil noorem mees soovis osta suurt pudelit õlut. Kassas selgus, et tema maksekaardil pole ostuks piisavalt raha. Alkoholijoobes klient vahetas müügisaalis suurema õllepudeli väiksema vastu. Kassasse naastes ei tulnud tal aga meelde kaardi PIN-kood.

Vihane mees hakkas roppude sõnadega müüjaid sõimama. Kui üks müüjatest tema juurde tuli, et ärritunud klient kauplusest välja juhatada, haaras mees taskust noa ja sellega ähvaradades ründas müüjat. Õnneks nägi seda pealt naaberkassas seisnud julge klient, kel õnnestus ründaja ostukäruga pikali lükata. Koos teise müügisaalis olnud mehega tehti ründaja kahjutuks. Kaupluse juhatajal on kavas kahte vaprat meest tänutäheks premeerida.

Vaata turvakaamera salvestist allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles