TV3 uus humoorikas tele-show «Palume lavale!» ootab publikut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Palume lavale»
«Palume lavale» Foto: TV3

Juba sel kevadel üllatab TV3 vaatajaid täiesti uue komöödia-show'ga näosaate tegijailt. Suurejoonelises huumoritulevärgis osalevad Eesti parimad koomikud, kelle etteastetele on oodatud kaasa elama rahvas.

Kevadhooaja suurimas tele-show's «Palume lavale!» astuvad vaatajate ette meie andekaimad koomikud, et lahendada naljakaid näitlemisülesandeid ja mängida improvisatsioonilisi mänge, mis sisaldavad nii sõnalist, muusikalist kui ka tantsulist huumorit.

«Näosaate edu tõestas, et eestlased armastavad oma artiste ja head nalja ning TV3-l on rõõm teatada, et ka sel kevadel toome kõigi kodudesse huumori ja muusikaga vürtsitatud suurepärase telesaate,» märkis TV3 tegevjuht Priit Leito.  

«Palume lavale!» igas saates kohtub kaks võistkonda. Püsivõistkond on alati sama ning sinna kuuluvad Jan Uuspõld, Tiit Sukk ja Kadri Adamson.

Nende vastu astub iga kord erineva Eesti teatri kolmeliikmeline esindus.

Lisaks näitlejatele tulevad lavale ka üllatusmängijad, kelleks on rahva suurimad lemmikud Eesti muusikaareenilt.

Võistlust suunab saatejuht Raivo E. Tamm, keda muusikamängude juures abistab pianist Urmas Lattikas. Mängude käigus teenivad võistkonnad oma esituste eest punkte, mille jagamises on tähtis roll publikul. Kahetunnise huumoritulevärgi lõpuks selgub, kes on seekordsed komöödiakuningad.

Saatesarja salvestused toimuvad teatrilaval ning kõigil huumorisõpradel on võimalus saalis show’d jälgida, et oma lemmiknäitlejatele ja -lauljatele kaasa elada. Salvestuste toimumise ajad Vene Kultuurikeskuses (Tallinn, Mere puiestee 5) on järgmised:

N, 13. veebruaril kell 16 – külalisvõistkond Tallinna Linnateatrist koosseisus Andrus Vaarik, Evelin Võigemast ja Märt Pius

N, 13. veebruaril kell 20 – külalisvõistkond Endla teatrist koosseisus Sepo Seeman, Ago Anderson ja Piret Laurimaa

Üksikpiletid salvestustele on müügil Piletilevis, rühmadel alates kuuest inimesest palutakse salvestusele registreerimiseks pöörduda publikukorraldaja Kaire Everi poole telefonil 507 8987 või aadressil publik@ruut.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles