Mikk Saar: minu kuulsuse-eufooria on möödanik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Saar
Mikk Saar Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laulja Mikk Saar räägib värskes Kroonikas, kuidas on ta viimaste, n-ö tuntud-olemise aastate jooksul muutunud. Mehe sõnul on tema kuulsuse-eufooria möödanik.

«Ma olen veidike rahulikum. Alguses oli suur kuulsuse eufooria peal. Aga nüüd, mõne aja möödudes, on asjadest arusaamine taas õigeks muutunud,» pajatab Mikk.

«Tõmbad natukene gaasipedaali maha ja mõtled järele, kas alati on vaja kõigiga kõige paremini läbi saada, kas igal pool on pidevalt vaja oma nägu müüa ja kas alatasa on vaja kõikjal sõna võtta,» räägib möödunud kevadel Keskerakonda astunud ööbik.

Laulja Mikk Saar esitleb järgmisel nädalal, 3. juunil ka oma kauamängivat «Püüa päeva».

Albumil on 11 lugu, mille loonud Mikk koostöös oma ansambliga, mille moodustavad tunnustatud muusikud Karl Kanter, Viljar Norman, Ahto Abner, Sean Pollock ja Siim Mäesalu. Enamik lugudest on eestikeelsed, nende autoriteks on teiste seas Maian Kärmas, Jaan Pehk ja Jarek Kasar.

Uue albumi esimene singel «Näen sind» jõuab raadiojaamadesse juba järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles