Modell Mirjam Väljaots armastab üllatuskingitusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Mirjam Väljaots (paremal) koos sõbrannaga
Modell Mirjam Väljaots (paremal) koos sõbrannaga Foto: Ardo Kaljuvee/ weekend.ee

Modell Mirjam Väljaots on kena noor naine, kes  juba 14. eluaastast saadik on mööda maailma ringi reisinud ja modellindusega leiba teeninud. Mirjam on kokku puutunud ka missindusega, nimelt valiti ta 2007. aastal konkursil "Miss Tallinn" teiseks printsessiks.

Eelmisel aastal emaks saanud Mirjam tähistas hiljuti oma 25ndat sünnipäeva! Buduaar uuris, kuidas Mirjam seda erilist päeva tähistas ja milliseid kingitusi talle saada meeldib!

Mirjam, kelle pisipoeg Lukas nägi ilmavalgust eelmise aasta 15. augustil, peab sünnipäeva tähistamist väga eriliseks sündmuseks. "Sünnipäeva pidamine on minu jaoks väga armas ning samas ka oluline. Kuna meil kasvab kodus nüüd ka väike laps, siis suurt pidu ma ei soovinud. Kutsusin kokku oma kõige lähedasemad sõbrad, et veeta üks mõnus õhtu," tunnistab Mirjam.

Mis aga kingitustesse puutub, siis Mirjami jaoks ei ole rahaline väärtus oluline. "Sünnipäevakingitustest meeldivad mulle enim südamest ja armastusega tehtud kingitused, millel on nii minu kui kinkija jaoks eriline tähendus. Mulle meeldivad pigem üllatuskingitused, kuigi tean küllalt inimesi, kes kirjutavad täpselt ette, mida ja kust neile sünnipäevaks osta. See on küll väga praktiline, aga minu meelest igav," tõdeb Mirjam.

Kui Mirjam ise teistele kingitusi teeb, siis peab ta kõige olulisemaks seda, et kingisaaja saadud kingituse üle rõõmu tunneks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles