Miley Cyrus eelistab õpingutele karjääri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus.
Miley Cyrus. Foto: SCANPIX

17-aastane popstaar Miley Cyrus on otsustanud, et ei lähe kolledžisse, vaid jätkab karjääri tegemist.

«Usun kindlalt, et sinna saad sa igal ajal tagasi minna, kui tahad, kuna mu vanaema läks 62-aastaselt kolledžisse,» vahendab Entertainmentwise Cyruse sõnu.

Neiu jätkas, et soovib oma lapstähe kuulsusest vabaneda. Seda näitab ka tema uus singel «Can’t Be Tamed», mis nii mõnedki Miley väikeste fännide vanemad vihale on ajanud.

«Keegi ei taha kunagi näha, kuidas keegi teine suureks kasvab. Nagu siis, kui Hilary Duff hakkas Disneyst välja kasvama. Kõik arvasid, et ta on anorektik ja et ta tegi seda ja toda. See kõik tuli lihtsalt sellest, et ta kasvas suureks! Ta ei näinud enam 12-aastase moodi välja,» rääkis Cyrus.

«Mu laul räägib kindlasti enda vabaks võitlemisest ja puurist välja saamisest ning iseendaks olemisest. Kui te seostate seda «Hannah Montanaga» või olete vihased, et seda teha ei saa, siis keerake Disney kanalile. Mu sari jookseb seal ikka veel. Ma pole veel «Hannah Montanaga» valmis saanud. Tõelised fännid armastavad artisti ka siis, kui ta ennast väljendab,» lõpetas neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles