Uskumatu! Neitsi Maarja ilmutas end ühes Tallinna baaris!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvrätiku sisse tekkinud Neitsi Maarja
Salvrätiku sisse tekkinud Neitsi Maarja Foto: Avanejad.ee

Töömees Riho (37) avastas lõunat süües tõelise religioosse ime! Tema salvrätikul ilutses äkitselt Neitsi Maarja!

Avanejad.ee toimetus sai oma esimese kristliku ime vihje!

Ime leidis aset Tallinna kesklinna piiril armeenlaste grillbaaris, kuhu Riho lõunatama läks. „Tellisin omale kalkunišašlõkki friikartulitega ja mugisin seda. Mul oli aga viirus küljes ja ühel hetkel haarasin salvrätiku aevastamiseks. Suu oli parasjagu küüslaugukastet täis ja nii see kõik rätikusse lärtsatas,“ meenutab autode äravedamisega leiba teeniv mees.

„Nägin kohe, et Issand Jumal küll, see on ju Neitsi Maarja! Ma pole üldse mingi usumees ja tegelikult jumalasse ei usu, aga kui sinu juures ime juhtub, no einoh... Laskusin sealsamas põlvili ja hakkasin pudikeeles palvetama. Mu kõrval istunud töökaaslane Raix ütles, et see oli hoopis ladina keel. Neitsi Maarjale tekkis seepeale ka aura ümber!“ lisab Riho sosinal ja loeb pobinal issameiet.  

Imelise ilmutusega salvrätik on hetkel turvalises kohas, mille täpsemaid koordinaate kiiresti baptistliku ususektiga liitunud Riho ei avalda.

„See on verinoor reliikvia! Me pole vendadega veel otsustanud, mida sellega peale hakata,“ lisab mees väärikalt noogutades.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles