Ithaka Maria esitleb sõbrapäeva puhul värsket singlit: armastusega kirjutasin laulu lõpuni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria
Ithaka Maria Foto: Evelyn Mikomägi

Laulja ja laulukirjutaja Ithaka Maria on pärast mõningat pausi taas tagasi stuudios salvestamas uut muusikalist materjali.

Esimese loona tõi Ithaka Maria Valentinipäeval avalikkuse ette laulu «Hallo!», mille nii muusika kui ka teksti autor on lauljatar ise.

«Alustasin laulu kirjutamist juba nö eelmises elus - täpsemalt, vanas elukohas, kuid laul jäi pooleli. Alles hiljuti avanesin teemale uuesti. Tundsin südames, kellele ja miks laulu loon. Mind inspireerisid igatsus ja respekt - just seda tunnen oma lähedaste ja sõprade suhtes. Armastusega kirjutasin laulu lõpuni,», kommeneerib autor.

Kuna loominguline paus on Ithaka Maria jaoks olnud võrdlemisi pikk, otsustas ta lugu teha oma sõnul kõige julgustavamas seltskonnas: «Musitseerisin koos oma bändiga, kellega live'idel esinen, stuudioööd aga veetsin Alar Kotkase, Ilmar Laisaare ja Ivar Mustaga», muigab Ithaka Maria viidates aastaid kestnud koostööle vanameistritega.

Elus uue lehekülje keeranud naine on pisibeebile emaksolemise juures fantastiliselt heas vormis.

Seda kinnitab Xenia Joosti roosas kleidis artististist värskeima pildiseeria teinud lauljatari kauaaegne sõbranna ning promootor Evelyn Mikomägi: «Ithaka on kaunim ja enesekindlam kui kunagi varem - temast kiirgab üheaegselt nii ürgset maalähedust kui ka müstilist pilvedeshõljumist!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles