Iiri paar avastas, et on poolvend ja -õde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiri paar avastas, et on poolvend ja poolõde
Iiri paar avastas, et on poolvend ja poolõde Foto: SCANPIX

Iirimaal avastas üks paar pärast kooselu alustamist ja lapse saamist, et nad on tegelikult poolvend ja poolõde.

Paar sai saladuse jälile, kui nad DNA-testi teha lasid, kirjutab news.com.au.

Kuigi testi tulemused neid jahmatasid, plaanivad nad kokku jääda ja veel lapsi saada.

Noored süüdistavad Iiri seadusi, mille tõttu mees ei teadnud pikka aega oma isa kohta mitte midagi. Ta sai oma isa kohta teada alles pärast oma poja sündi.

Paar plaanib asjaga kohtusse minna, sest Iirimaal on kehtiva perekonnaseaduse tõttu veel suur hulk inimesi, kes oma päritolu ei tea. Nad tahavad olla teerajajad, et seadust muudetaks.

«Inimesed on hakanud meie suhtele viltu vaatama ja meid imelikeks pidama. Kui me teada saime, et oleme poolvend ja –õde, oli see meile šokk. Kui meil ei oleks last, siis võib-olla kaaluksime lahkuminekut. Kuid nüüd on meil plaanis abielluda ja veel lapsi saada,» selgitas mees.

Paar kohtus mitu aastat tagasi ühes ööklubis. Nad elasid üksteisest 150 kilomeetri kaugusel, kuid käisid samas linnas aega veetmas ja sisseoste tegemas.

Kaks aastat koos elanud paar sai siis poja Marki.

Mehe sõnul hakkas tõde välja tulema, kui ta oma emale tüdruksõbrast rääkis. Ema küsis, kes on tüdruku vanemad. Siis selgus, et mehe emal oli lühiajaline suhe ühe mehega. See mees on nii mehe kui ka ta elukaasalase isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles