Hard Rock Laager kuulutas välja esimese tänavuse kodumaise esineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pagan-metali lipulaev Tharaphita
Pagan-metali lipulaev Tharaphita Foto: promo

Hard Rock Laager festival kuulutas välja esimese tänavuse kodumaise esineja, milleks on kodumaise pagan-metali lipulaev Tharaphita.

Rakverest alguse saanud Tharaphita on tegutsenud juba 1995. aastast ja andnud vahemikus 1998-2007 välja 4 kauamängivat, millele järgneb sel kevadel peale pikka salvestuspausi viies stuudioplaat.

Bändi muusikastiil on aegade jooksul kujunenud hevi- ja thrashikäikudega vürtsitatud vihaseks black-pagan-metaliks, antud on sadakond kontserdit meil ja piiri taga ning esinetud koos selliste kuulsustega, nagu  Paradise Lost, Hypocrisy, Katatonia, Rotting Christ, Ensiferum, Arkona, Skyforger, Susperia ja paljud teised.

Hard Rock Laagris sai Tharaphitat viimati näha aastal 2009. Hetkel on lisaks Tharaphitale välja kuulutatud ka hetkel maailmas enim laineid lööv metalbänd Behemoth Poolast ja legendaarne Pantera kunagine vokalist Phil H. Anselmo koos oma praeguse bändiga The Illegals.

Tharaphita on:

Ank - vokaal, kitarr

Benton - kitarr, vokaal

Draconic - kidrasünt, vokaal

Brutalis - bass, vokaal

Melu - trummid

Stuudioplaadid:

"Raev" (1998)

"Tumedate tunnete kütkeis" (2001)

"Primeval Force" (2005)

"Iidsetel Sünkjatel radadel" (2007)

Muud salvestused:

"Must viirastus" (Reh. demo 1995)

"Kui varjud põlevad" (Demo 1997)

"Hundiseadus" (EP 2003)

"Laukahaud" (Promo 2008)

Piletid Eesti kõige raskemalt rokkivale festivalile on saadaval kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Neti kaudu saad passi osta SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles