Kas Sinu töökaaslased näevad esmaspäeviti kenamad välja?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinu naissoost töökaaslased näevad kõige kenamad välja esmaspäeviti.
Sinu naissoost töökaaslased näevad kõige kenamad välja esmaspäeviti. Foto: SCANPIX

Esmaspäeviti kulutavad britid enese kaunistamiseks ehk n-ö ilusaks tegemiseks neli korda rohkem aega kui reedeti, selgub ühest Suurbritannias tehtud küsitlusest.

Millal näevad Su naissoost töökaaslased kõige ahvatlevamad välja? Esmaspäeviti, selgub Reutersi vahendatud kaubamajade keti Debenhams sponsoreeritud küsitlusest.

Sellest selgub, et briti naised vajavad esmaspäeva hommikuti enese sättimiseks tervenisti 76 minutit. Kolmandik sellest ajast kulub soengu korrastamiseks, 18 minutit meikimiseks ja 16 minutit meelepärase rõivastuse valimiseks. Ülejäänud aeg kulub igapäevaseks hügieeniks.

Kõige rohkem aega kulutavad just esmaspäeviti oma välimuse korrastamiseks ka mehed. Nii briti naistel kui meestel väheneb meikimisele ja enese ilusaks sättimisele kulutatud aeg päev-päevalt. Reedeti näiteks kulutavad naised välimuse kohendamiseks vaid 19 minutit.

Täpselt samuti toimivad briti mehed: kui esmaspäeva hommikuti viimistlevad nad oma välimust keskeltläbi 28 minutit, siis reedeti kõigest 11 minutit.

Debenhams kaubamajakett intervjueeris uuringu tarbeks 1000 oma püsiklienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles